nyt_banner

nyheder

Utrolig!Det kræver så mange maskiner at børste en tand!

Utrolig!Det kræver så mange maskiner at børste en tand!(1)
Utrolig!Det kræver så mange maskiner at børste en tand!(2)

I 1954 opfandt Philippe-Guy Woog, en schweizisk læge, en elektrisk tandbørste til patienter, der havde svært ved at bevæge deres hænder.Han kunne ikke have forestillet sig, hvor nemt det ville være at lave en elektrisk tandbørste et par år senere.

De fleste af de elektriske tandbørster, der bruges nu, tilhører de elektriske tandbørster med akustisk bølge.Den akustiske bølge her betyder ikke at stole på ultralyd for at rense tænder, men tandbørstens vibrationsfrekvens har nået frekvensen af ​​akustisk bølge.

Under driften af ​​den elektriske tandbørste overfører højhastighedsmotoren kinetisk energi til drivakslen, og børstehovedet producerer en lavfrekvent oscillation vinkelret på håndtaget.

Skallen og komponentstøtten på den elektriske tandbørste er lavet af ABS-plast, det vil sige harpiks.Det mekaniske udstyr, der er nødvendigt for skal- og komponentstøtten i produktionen, er sprøjtestøbemaskine.Det er den termoplastiske eller termohærdende plast, der bruger plaststøbeform, plastprodukter i forskellige former af hovedstøbningsudstyret.

Kerneelementet i den elektriske tandbørste er motoren og børstehårene.Børsterne på den elektriske tandbørste monteres af en tuftemaskine.

Processen med tufting er ret interessant.Fold først børstehårene på midten, og sæt dem derefter ind i rillen ved hjælp af maskinens højhastighedsfremstød, så børstehårene og børstehovedet bindes sammen.Trim derefter børstehårene efter behov i overensstemmelse med formen på børstehovedet.Kanterne på de trimmede børstehår er stadig ru og skal roteres og poleres med en slibemaskine, indtil det øverste mikrofotografi af det enkelte børstehår er afrundet.

Efter at have afsluttet en række operationer vil den elektriske tandbørste blive testet af en vandtæt tester og en række kvalitetsinspektioner, derefter vil den blive brugt i pakkemaskinen og indtaste linket til blister og mærkning.


Indlægstid: Jun-03-2019